برنامه نویسی و طراحی سایت

تفاوت طراحی سایت و برنامه نویسی؛ 4 تفاوت بارز آسیاک

مطلب موجود در این صفحه صرفا یک رپورتاژ آگهی است و تمام محتوای آن توسط سفارش‌دهنده آگهی تهیه شده است. تک دیک هیچ‌گونه مسئولیتی پیرامون این مطلب و محتوای صفحاتی که به آن‌ها در این مطلب لینک داده شده است یا خدمات مرتبط با آن‌ها بر عهده نمی‌گیرد و آن‌ها را تأیید یا رد نمی‌کند. SQL یا Structured Query Language یک زبان استاندارد پایگاه داده است که برای پرس و جو و دستکاری جدول ها و رکوردهای پایگاه داده استفاده می شود. بخش بک اند یک سایت نیاز به پایگاه داده دارد که تعامل و تغییر این پایگاه داده از طریق SQL انجام می شود. عناصر HTML به عنوان بلوک تعریف می شوند که با تگ های مشخصی باز و بسته می شود.

با توجه به سرعت تغییرات و پیشرفت تکنولوژی در دنیای امروز، بروز بودن برای برنامه نویس امری غیرقابل چشم پوشی است. بنابراین برنامه نویسان باید به بروزترین و بهترین ابزار برنامه نویسی مجهز شوند. محیط‌های توسعه برنامه نویسی و ویرایشگر‌های متن به عنوان ابزارهای اصلی برنامه نویس از این موضوع پیروی می‌کنند. اگر ابزارهای درستی انتخاب کنیم و به خوبی آن‌ها را به کار بگیریم، مسیر طراحی سایت برای ما جذاب‌تر و آسان‌تر می‌شود. از معایب جاوا به‌عنوان یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی طراحی سایت می‌توان به مصرف زیاد حافظه و کند بودن در مقایسه با زبا‌ن‌هایی نظیر C و C++‎، اشاره کرد.

وردپرس شناخته‌شده‌ترین سیستم مدیریت محتوای جهان است که بیش از یک‌سوم وب‌سایت‌های اینترنت با آن ساخته شده‌اند. این پلتفرم متن‌باز بوده و با دارا بودن مخزن گسترده‌ای از قالب‌ها و افزونه‌ها، امکان ساخت انواع سایت‌ها، از وبلاگ شخصی گرفته تا فروشگاه آنلاین را فراهم می‌کند. کار با وردپرس نسبتا ساده است و به تخصص فنی بالایی نیاز ندارد، بااین‌حال توسعه‌دهندگان حرفه‌ای نیز می‌توانند آن را تا حد بسیار زیادی شخصی‌سازی کنند. به همین دلیل، وردپرس برای کسب‌وکارها و کاربران در سطوح مختلف، گزینه‌ای ایده‌آل محسوب می‌شود. بررسی و تحلیل وب‌سایت‌های رقبا به شما این امکان را می‌دهد که نقاط قوت و ضعف آن‌ها را شناسایی کنید و از استراتژی‌های موفق آن‌ها الهام بگیرید.

از سوی دیگر، C# زبان اصلی توسعه در محیط .NET است و برای ساخت برنامه‌های ویندوز و بازی‌های ویدیویی با استفاده از Unity بسیار مناسب است. اگر به بازی‌سازی علاقه‌مند هستید، یادگیری این زبان‌ها می‌تواند مسیر شما را هموار کند. برای شروع آموزش سی شارپ می‌توانید از منابع متنوع موجود استفاده کنید. آیا می‌خواهید یک توسعه‌دهنده وب شوید؟ یا شاید علاقه‌مند به ساخت اپلیکیشن‌های موبایل هستید؟ هدف شما تعیین‌کننده مسیر یادگیری و زبان‌های برنامه‌نویسی‌ای است که باید یاد بگیرید. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید وب‌سایت بسازید، بهتر است زبان‌هایی مانند HTML، CSS و JavaScript را یاد بگیرید.

ابزارهایی مانند Google Search Console برای پایش عملکرد سایت در نتایج جست‌وجوی گوگل و شناسایی مشکلات سئو به‌کار می‌روند. افزونه‌های سئو مانند Yoast SEO (برای وردپرس) یا سایر افزونه‌های مشابه به بهینه‌سازی محتوای وب‌سایت و بهبود رتبه‌بندی در موتورهای جست‌جو کمک می‌کنند. با استفاده از ابزارهایی مانند Google Analytics یا Matomo، می‌توانید رفتار کاربران را در سایت تحلیل کنید و نقاط قوت و ضعف آن را شناسایی نمایید. این داده‌ها می‌توانند در تصمیم‌گیری‌های آینده درباره بهبود طراحی، محتوای سایت و استراتژی‌های بازاریابی به شما کمک کنند. به عنوان مثال، اگر داده‌ها نشان دهند که کاربران به بخش خاصی از سایت بیشتر علاقه‌مندند، می‌توانید منابع بیشتری را به آن بخش اختصاص دهید یا آن را بهبود بخشید. حتی پس از راه‌اندازی، وب‌سایت نیاز به نظارت مداوم دارد تا مشکلات احتمالی فنی و امنیتی شناسایی و برطرف شوند.

سی‌شارپ در ابتدا یک زبان برنامه‌نویسی منبع‌بسته و مخصوص سیستم عامل ویندوز بود که برای اجرا روی سرور به سیستم عامل مایکروسافت نیاز داشت. این زبان، الگوهای متعددی مثل معماری MVC دارد که الهام‌بخش بسیاری از زبان‌های برنامه‌نویسی و فریمورک‌های وب بوده است. روبی زبان ساده‌ای است که طراحی سایت را برای برنامه‌نویسان، به کاری لذت‌بخش تبدیل کرده است. فریمورک وب آن یعنی Rails با پیروی از اصول CoC یا «توافقات به‌جای تنظیمات» (Convention over Configuration) و همچنین DRY یا « اصل عدم تکرار»، باعث می‌شود تا فرایند توسعه با آن، ساده‌تر و بهتر شود. با مشاهده فیلم‌های آموزشی فرادرس می‌توانید مهارت‌های خود را در این فریمورک‌ها توسعه دهید.

این زبان در حال حاضر تحت مالکیت اوراکل قرار دارد و به‌کمک آن می‌توان اپلیکیشن‌های دسکتاپ، موبایل و همچنین بک‌اند وب‌سایت‌ها را توسعه داد. برنامه‌نویسی بک‌اند وب‌سایت به‌طور کلی، با مواردی سر و کار دارد که در پشت صحنه آن اتفاق می‌افتد. اگر شما قرار است رستورانی را راه‌اندازی کنید، آشپزخانه رستوران، نقش بک‌اند آن را دارد و جایی که غذا سرو شده و در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد به عنوان فرانت اند رستوران محسوب می‌شود. طبیعی است که اتفاقات درون آشپزخانه نباید برای هر کسی قابل رویت باشد. در برنامه‌نویسی بک‌اند نیز با کدنویسی قابلیت‌های وب‌سایت، پایگاه داده‌ها و غیره سر و کار داریم.

دستوراتی مثل ویرایش، حذف، ارائه داده های مرتبط با کوئری از داخل پایگاه داده از وظایف اصلی این زبان است. جا دارد به این نکته نیز اشاره کنیم که اگر برای دیپلوی پروژه Laraval خود نیاز به یک هاست دارید، بهتر است از هاست مخصوص لاراول استفاده کنید که برای چنین کارهایی توسعه داده شده است. وردپرس رو که نصب کردید میتونید از یک تم مخصوص موبایل استفاده کنید و برای ویرایشش هم می‌تونید کدهای html و جاوااسکریپت به کار ببرید . Html کلا یادگیریش آسونه و همیشه پیشنهاد میشه برای طراحی وب اولین زبانی باشه که فرا می‌گیرید .پس قبل از php برید html رو یاد بگیرید . بعد از اتمام سعی کنید یک پروژه کوچک برای خودتون تعریف کنید و بر اساس همون اگر جایی به مشکل خوردید به سراغ فیلمهای آموزشی اون مبحث برید. پیش از اینکه توضیح بیشتری در مورد هر کدام از این زبان‌ها ارائه دهیم، اجازه دهید تا مرور مختصری روی برخی مفاهیم نظیر انواع زبان‌های برنامه‌نویسی، فریمورک‌های وب و غیره داشته باشیم.

در ادامه هم زبان‌های برنامه نویسی سمت سرور و کاربر را بررسی می‌کنیم. درنهایت با نقشه راه برنامه نویسی و تعدادی موضوع بسیار مهم که مرتبط با این دو حرفه هستند، آشنا خواهید شد. همه ما در کسب‌وکارمان به دنبال موفقیت هستیم و می‌خواهیم با کاهش شکست‌ها و هزینه‌های غیرضروری، مسیر را هموارتر کنیم. افرادی که قصد راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین و طراحی سایت دارند، اغلب با نام‌هایی مانند وردپرس، جوملا، دروپال و زبان‌های برنامه‌نویسی مانند پایتون و PHP روبه‌رو می‌شوند. اگر شما نیز در فکر ایجاد یک سایت هستید، انتخاب مسیر طراحی سایت با وردپرس یا پایتون می‌تواند یک چالش بزرگ باشد.اما نگران نباشید!

در مقایسه طراحی سایت با وردپرس و طراحی سایت با پایتون، یکی از نقاط ضعف طراحی با پایتون این است که بسیاری از قابلیت‌ها باید به‌صورت دستی و اختصاصی پیاده‌سازی شوند. درحالی‌که وردپرس مجموعه‌ای گسترده از افزونه‌های آماده را ارائه می‌دهد که می‌توانند به‌راحتی و با صرف کمترین زمان، امکانات متنوعی را به سایت اضافه کنند. همچنین بسیاری از قالب‌ها و افزونه‌ها رایگان یا با هزینه‌ای اندک در دسترس هستند. شاپیفایشاپیفای یک سرویس میزبانی‌شده (Hosted) است که به شما امکان می‌دهد بدون نیاز به دانش تخصصی یا هاست جداگانه، فروشگاه آنلاین خود را ایجاد و مدیریت کنید. این پلتفرم قالب‌های متنوع و ابزارهای گوناگونی برای پیگیری سفارشات، مدیریت موجودی و اتصال درگاه‌های پرداخت ارائه می‌دهد. افزون بر این، امکان گسترش قابلیت‌ها از طریق اپلیکیشن‌های ثالث نیز وجود دارد.

قالب‌های ظاهری، تغییر زبان متون و محیط کاربری، بخش‌های گفتگو، بخش‌های متنی و تصویری و… در مجموعه نکات طراحی سایت قرار دارند. کاری که که طراح سایت انجام می دهد استفاده از کدهایی است که برنامه نویسان  آن ها را کد نویسی کرده اند. استفاده از فتوشاپ، ایجاد ماکت و طراحی وب سایت کاری است که بر عهده طراحان می باشد. تفاوت برنامه نویسی و طراحی سایت در این است که طراحی سایت بر جنبه‌های هنری و بصری و برنامه نویسی بر جنبه‌های فنی و عملکردی وب‌سایت تمرکز دارد. در واقع راه های زیادی برای ورود به برنامه نویسی وب وجود دارد و چیزهای مختلف برای افراد مختلف مناسب است.

امروزه نیز این حرفه، جزو مشاغل پردرآمد و پرتقاضای بازار کار محسوب می‌شود. اما آنچه که در این حوزه اهمیت بسیاری بالایی دارد حفظ جایگاه خود به عنوان برنامه‌نویس و طراح سایت است. در طول زمان، زبان‌های برنامه‌نویسی متعددی به وجود آمده‌اند و پس از مدتی محبوبیت خود را از دست داده‌اند. به بیان دیگر، زبانی که روزی در صدر زبان‌های مورد استفاده در این حوزه قرار داشت، شاید اکنون دیگر دارای چنین موقعیتی نباشد و زبان‌ها یا تکنولوژی‌های جدید‌تر و بهینه‌تری جایگزین آن شده باشد. به‌طور مثال در سال‌های گذشته، زبان جاوا اسکریپت، محبوب‌ترین زبان طراحی سایت محسوب می‌شد اما در حال حاضر و به لطف رشد سریع هوش مصنوعی، دور از انتظار نیست که پایتون یا زبانی دیگر جای آن را بگیرد. در این مطلب از مجله فرادرس، بهترین زبان های برنامه نویسی طراحی سایت را به همراه منابع یادگیری مناسب برای هر یک، به شما معرفی می‌کنیم.

دوره های آموزشی هوشکا با استفاده از بهترین کیفیت تصویر برداری و صدا برداری ضبط شده و با آخرین آپدیت هر زبان و تکنولوژِی در اختیار دانش آموخنگان پس از ثبت نام قرار خواهد گرفت. برای شما بسیار مهم است که انواع مختلف را امتحان کنید و نهایتا به تگ های معنایی بپردازید. ابزارهای مورد استفاده برای برنامه نویسی در فهرست زیر آورده شده است. React فراتر از پیاده‌سازی رابط‌های کاربری ساده درخشیده است؛ زیرا افزونه‌های بسیاری مانند Flux و React Native برای پشتیبانی کامل از معماری برنامه‌های پیچیده در این کتاب‌خانه جا داده شدند. ادمین سایت با هدف راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی به صورت آسان ایجاد شده.

احتمالاً می‌دانید که زبان‌های برنامه‌نویسی ممکن است به یک شکل کار نکنند و عملکردهای متفاوتی داشته باشند. پایتون یک زبان برنامه‌نویسی سطح بالا، همه‌منظوره و شی‌گرا است که به دلیل سادگی و خوانایی بالا، محبوبیت زیادی در بین برنامه‌نویسان پیدا کرده است. این زبان در زمینه‌های مختلفی از جمله توسعه وب، علم داده، هوش مصنوعی و اتوماسیون استفاده می‌شود. بله شما با استفاده از آموزش های طراحی سایت هر سایتی را که مدنظرتان هست را طراحی و پیاده سازی نمایید. البته که داشتن خلاقیت و ذوق طراحی به شما کمک می کند تا به بهترین شکل از این مهارت کسب درآمد کنید . شرکت طراحی وب سایت تهران سایت، فعالیت خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز نموده است.

علاوه بر این، توسعه‌دهندگان وب ممکن است معماری بدون سرور و تکنیک‌های مقیاس خودکار را برای دست‌یابی به هدف مقیاس‌پذیری پیاده‌سازی کنند. در این بخش مقایسه‌ای کامل و جامع برای درک بهتر تفاوت طراحی سایت و برنامه نویسی آورده شده است. این مقایسه تفاوت طراحی سایت و برنامه نویسی شامل ۱۸ تا جنبه کلیدی می‌شود که در ادامه به ترتیب آمده‌اند. PHP، مخفف Hypertext Preprocessor، یکی از زبان های برنامه نویسی سمت سرور است که به‌طور خاص برای توسعه وب به‌کار می‌رود. معروف‌ترین زبان های برنامه نویسی سمت سرور در سال 2024 جاوااسکریپت، پایتون و PHP شناخته شدند که در ادامه آن‌ها را توضیح خواهیم داد. ویکس ویکس یک وب‌سایت‌ساز مبتنی بر فضای ابری است که با ارائه قابلیت Drag & Drop، ساخت صفحات را برای کاربران بسیار ساده می‌کند.

با توجه به رقابت شدید و وجود هزاران وب‌سایت در هر حوزه، تنها داشتن یک وب‌سایت کافی نیست؛ بلکه طراحی آن باید از نظر بصری جذاب، کاربرپسند و بهینه برای موتورهای جستجو باشد. طراحان وب با ترکیب عناصر بصری و عملکردی، وب‌سایت‌هایی را خلق می‌کنند که هم هویت برند را به خوبی منعکس می‌کنند و هم تجربه کاربری عالی‌ای را برای بازدیدکنندگان فراهم می‌آورند. سرمایه‌گذاری در طراحی وب حرفه‌ای می‌تواند به کسب‌وکارها کمک کند تا در بازار رقابتی امروز جایگاه خود را تقویت کرده و اعتماد مشتریان را جلب نمایند. شروع برنامه‌نویسی ممکن است در ابتدا پیچیده به نظر برسد، اما با برنامه‌ریزی مناسب و یادگیری اصول اولیه، هر کسی می‌تواند به یک برنامه‌نویس ماهر تبدیل شود. برنامه‌نویسی یکی از مهارت‌های کلیدی در دنیای دیجیتال امروزی است که می‌تواند فرصت‌های شغلی بی‌شماری را ایجاد کند.

اصلی ترین تفاوت بین طراحی و برنامه نویسی سایت به عملکرد آن ها برمی گردد. همانطور که پیشتر توضیح داریم، طراح سایت متمرکز بر شکل ظاهری وب سایت است تا آن را به شکلی مطلوب و جذاب برای جلب توجه مشتری و مخاطب طراحی کند. تفاوت طراحی سایت و برنامه نویسی یکی از موضوعات مهمی است که بسیاری از افراد از آن بی اطلاع هستند. در این مقاله به شما خواهیم گفت تفاوت طراحی سایت و برنامه نویسی چیست و در ادامه با مزیت‌های آن آشنا خواهیم شد. علیرغم تفاوت‌هایی که بین این دو زمینه کاری وجود دارد، طراحان وب و توسعه‌دهندگان وب هر دو در ساخت و نگهداری وب‌سایت‌ها نقش اساسی دارند.

به‌طوری‌که آشنایی با آن‌ها و همچنین نحوه به‌کارگیری آن‌ها برای هر توسعه‌دهنده وب ضروری است. بنابراین، باید وقت زیادی را صرف تست کدها و انجام عملی طراحی سایت کنید. علاوه بر تمرین، تکرار نیز ضروری است تا کدنویسی در ذهن شما ماندگار شود. اگر بخواهید طراحی سایت را با وردپرس یاد بگیرید، حدود 1 تا 3 ماه زمان کافی است. اما برای یادگیری طراحی وبسایت حرفه‌ای با کدنویسی، به 6 ماه تا یک سال زمان نیاز دارید. البته این زمان‌ها تقریبی هستند و به علاقه، سرعت یادگیری و زمانی که در روز می‌توانید اختصاص دهید، بستگی دارند.

آشنایی با سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس برای ایجاد و نگهداری کارآمد وب‌سایت‌ها هم مورد نیاز خواهد بود. در کنار این‌ها دانش «بهینه‌سازی موتورهای جستجو» (SEO) برای بهینه‌سازی وب‌سایت‌ها برای رتبه بهتر در نتایج موتورهای جستجو مهارت ارزشمندی برای توسعه‌دهندگان وب به‌حساب می‌آید. برای درک بهتر نقش توسعه‌دهنده وب، می‌توان آن را به نقش شرکتی ساختمانی در زمینه ساخت خانه جدید تشبیه کرد. در این قیاس، توسعه‌دهنده وب نماینده شرکت ساخت‌وساز است، در حالی که معمار (طراح وب) نقشه‌های طراحی را ایجاد می‌کند. توسعه‌دهنده وب وظیفه ایجاد پایه‌ای کاربردی و مستحکم برای اطمینان از سالم بودن ساختار وب‌سایت بر عهده می‌گیرد. فریلنسری از متداول‌ترین راه های کسب درآمد از برنامه نویسی و طراحی سایت است.

زمانی که می‌خواهیم میان کاربر، پایگاه داده و سرور ارتباط برقرار کنیم، اهمیت استفاده از یک زبان برنامه نویسی سمت سرور به خوبی مشخص می‌شود. TypeScript یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی طراحی سایت است که به‌وسیله مایکروسافت ساخته شده تا مقیاس‌پذیری و قابلیت نگهداری برنامه‌های جاوا اسکریپت را به‌خصوص برای پروژه‌های بزرگ افزایش دهد. Ruby را می‌توان یکی دیگر از بهترین زبان های برنامه نویسی طراحی سایت دانست که عملکرد بسیار خوبی را در این رابطه ارائه می‌دهد. یادگیری زبان روبی، درست مانند پایتون و PHP به‌نسبت آسان است و گزینه خوبی برای مبتدیان محسوب می‌شود. آموزش برنامه‌نویسی، به ویژه آموزش پایتون، کلیدی برای ورود به دنیای جذاب و پر از فرصت توسعه وب است. با یادگیری برنامه‌نویسی، شما می‌توانید ایده‌های خود را به وب‌سایت‌ها و برنامه‌های کاربردی قدرتمند تبدیل کنید و در دنیای دیجیتال امروز نقش مؤثری ایفا کنید.

نوشتن کد توسط برنامه نویس هزینه زیادی می طلبد، در حالی که کار طراح به مراتب هزینه کمتری به دنبال دارد. اگر بخواهد تفاوت برنامه نویسی را با طراحی سایت بدانید در وهله نخست باید تعریفی از این دو  داشته باشید تا تفاوت ها قابل درک باشد. در تعریف طراحی سایت می توان گفت مجموعه کارهایی است که بر پایه کد نویسی، طراحی کلی و دیزاین سایت است. این کار مستلزم کدنویسی و پیکربندی سرورهای پشتیبان و پایگاه‌های داده و همچنین ترکیب ویژگی‌ها و عملکردهای کاربر است. آن‌ها فرآیندهای آزمایش و اشکال‌زدایی کامل را انجام می‌دهند و همچنین ممکن است مسئول خدمات پس از راه‌اندازی مانند ارائه پشتیبانی مداوم، انجام وظایف تعمیر و نگهداری و حل مشکلات سرور یا میزبانی هم باشند.

درودوردپرس برای کسی که برنامه نویسی بلد نیست راحتتر هست و کدنویسی خیلی کمی نیاز داره. هردو بازارکار خوبی دارند.اگر هنوز دودل هستید که برای برنامه نویسی مناسب هستید یا نه دوره الفبای برنامه نویسی رو بگذرونید. کار با جاوا اسکریپت بسیار شیرین است، اما لذت کار با آن را زمانی درک می‌کنید که از Library‌های این زبان مثل Jquery یا React.js استفاده کنید. شما می‌توانید در مطلب زیر اطلاعات بیشتری را در مورد این زبان برنامه نویسی به دست آورید. به لحاظ فنی، می‌توان گفت که Rails نوعی فریمورک MVC یا «مدل-نما-کنتر‌ل‌گر» محسوب می‌شود که ساختارهای مناسبی را برای پایگاه داده، وب‌سرویس و صفحات وب فراهم می‌کند. این فریمورک برای انتقال داده‌ها از استانداردهایی مانند JSON‍ یا XML استفاده کرده و برای توسعه رابط کاربری، زبان‌هایی مانند CSS ،HTML و جاوا اسکریپت را به‌کار می‌برد.

در زمینه برنامه نویسی سایت سمت سرور، هر فرد مشتاقی با شرکت در دوره‌های آموزش PHP، آموزش لاراول و آموزش پایتون می‌تواند مسیر حرفه‌ای خود را شروع کند. زبان های برنامه نویسی سمت سرور با نام Back-end Programming Languages شناخته می‌شوند. باید مشخص کنید که کاربران اصلی وب‌سایت شما چه کسانی هستند، شامل اطلاعاتی مانند سن، جنسیت، علایق، نیازها و سطح دانش فنی آن‌ها. این تحلیل به شما کمک می‌کند تا طراحی وب‌سایت به گونه‌ای انجام شود که بهترین تجربه کاربری را برای این گروه از کاربران فراهم کند. به عنوان مثال، اگر مخاطبان شما عمدتاً افراد مسن‌تر هستند، طراحی باید ساده‌تر و با فونت‌های بزرگ‌تر باشد.

این زبان هم جزو زبان های برنامه نویسی نیست ولی جزو پایه های مهم طراحی وبسایت است چون بدون استفاده از CSS ظاهر صفحات چیزی جز صفحه های بی روح سفید با متن ها و دکمه های تکراری و خسته کننده نخواهد بود. با آموزش PHP می‌توانید اسکریپت‌هایی بنویسید که از کاربران خود اطلاعات بگیرید و بعد از پردازش این اطلاعات، آن‌ها را به کاربر برگردانید. به همین دلیل سایتهای مطرحی مثل فیس بوک، ویکی پدیا و غیره در بک اند خود، از PHP استفاده می‌کنند. به‌طور مثال زبان Java برای برنامه‌نویسی بک‌اند بسیار خوب است اما نه به این معنا که برای فرانت‌اند هم بهترین باشد. در مقابل، زبانی مانند JavaScript برای هر ۲ جنبه برنامه‌نویسی فرانت‌اند و بک‌اند طراحی سایت عملکرد خوبی دارد. زبان نشانه‌گذاری HTML و زبان استایل‌دهی CSS، به‌طور کلی جزو زبان‌های برنامه‌نویسی محسوب نمی‌شوند اما نقشی اساسی در طراحی سایت ایفا می‌کنند.

کارشناسان و مشاورین ما با سالها سابقه تدریس و کاری به شما بهترین مشاوره را برای شروع یک آموزش و دوره خواهند داد. تنها کافیست شماره خود را در باکس پایین وارد نمایید تا ساعاتی بعد همکارانمان با شما تماس بگیرند.. در دنیای وب نیز این ارتباط کاملا پا برجاست و به سیستم ها و فضاهایی که اطلاعات وبسایت بر روی آن ذخیره شده است سرور (server) گفته می شود. حال وقتی ما در محیط وب آدرس سایتی را جستجو می‌کنیم؛ یعنی درخواستی را به سروری ارسال می کنیم و آن سرور آنچه ما درخواست کرده ایم را به ما، (client)، نشان می دهد. تمامی مقالات آکادمی آمانج با تلاش و اشتیاق توسط نویسنده های ما تولید و منتشر شده است و محتوای مقالات عاری از هرگونه مطالب زرد و بیهوده است. خوشحال خواهیم شد نظر خود را در رابطه با این مقاله در قسمت نظرات درج نمایید.

مجموعه فیلم‌های آموزش برنامه‌نویسی ASP.NET از فرادرس شامل ویدیوهای متعددی است که به شما کمک می‌کند تا ASP.NET را به‌صورت مفهومی و پروژه‌محور بیاموزید. HTML یا همان «HyperText Markup Language»، عنصر اصلی طراحی سایت محسوب شده و به‌عنوان یک برنامه‌نویس و طراح سایت می‌بایست با آن آشنا باشید. با اینکه HTML، زبان برنامه‌نویسی تمام‌عیار و کاملی به‌شمار نمی‌رود اما، زبانی استاندارد برای ساخت صفحات وب است. از کتاب‌ها و وب‌سایت‌های آموزشی گرفته تا دوره‌های آنلاین و حضوری، گزینه‌های زیادی برای یادگیری وجود دارد. از جمله این زبان‌ها می‌توان به HTML، CSS و جاوااسکریپت برای فرانت‌اند و پایتون برای بک‌اند اشاره کرد.

طراحی سایت شامل ساخت ظاهر سایت با استفاده از نرم‌افزارهای Adobe XD، Adobe Illustrator و Corel Draw است. هدف از این حرفه، ایجاد تناسب بین المان‌های گرافیکی و القای احساس مثبت به کاربران است. ارائه بسته‌های میزبانی وب (Web Hosting) و نگهداری از سرورها، برای بسیاری از افراد غیرفنی سخت و پیچیده است. مدیریت خدمات هاستینگ و انجام به‌روزرسانی‌ها و پشتیبان‌گیری‌های منظم، جزو مسئولیت‌های شما هستند که احتمالا سختی زیادی نخواهند داشت. اگر در طراحی سایت مهارت دارید، می‌توانید قالب‌های وب‌سایت (Website Templates) یا تم‌هایی را برای سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا یا دروپال بسازید. فروش این قالب‌ها در سایت‌های ژاکت، راست‌چین، ThemeForest و TemplateMonster درآمدهای خوبی برای شما خواهند ساخت.

این دو زبان جزو زبانه‌های نشانه‌گذاری محسوب می‌شوند، نه زبان‌های برنامه‌نویسی. یادگیری آن‌ها بسیار ساده است؛ طوری‌که یک فرد با صرف زمان دو الی پنج ساعت در روز، می‌تواند طی یک ماه به هر دو مسلط شود. زبان های برنامه نویسی سمت کاربر با نام زبان‌های Front-end شناخته می‌شوند. توسعه فرانت بخشی از برنامه نویسی وب است که عناصر یا ویژگی‌های ظاهری سایت را توسعه می‌دهد تا بلافاصله در دسترس کاربران و بازدیدکنندگان قرار بگیرند. زبان برنامه نویسی پایتون نه تنها برای طراحی سایت؛ بلکه برای پردازش داده ها، ایجاد APIها و سایر پروژه های پیچیده کاربرد دارد.

از سوی دیگر، مقیاس‌پذیری توسعه وب به توانایی یک وب‌سایت یا برنامه وب برای مدیریت افزایش ترافیک یا بارگذاری بدون به خطر انداختن عملکرد مربوط می‌شود. مقیاس‌پذیری برای وب‌سایت‌ها و برنامه‌های کاربردی وب که نیاز به پشتیبانی از حجم بالایی از کاربران یا درخواست‌ها دارند، حیاتی است. توسعه‌دهندگان وب با طراحی وب‌سایت‌ها و برنامه‌های کاربردی وب که می‌توانند به‌صورت افقی یا عمودی مقیاس بندی شوند، به مقیاس‌پذیری دست می‌یابند. برای ساخت سایت‌های مناسب، طراحان سایت باید دانش خود را از آخرین روندهای طراحی به‌روز نگه‌دارند و به استانداردهای حوزه طراحی وب و بهترین شیوه‌ها پایبند باشند. آن‌ها اغلب در انتخاب تصاویر برند، پالت‌های رنگی و فونت‌ها نقش دارند و در نتیجه به هویت بصری کلی وب‌سایت کمک می‌کنند.

در نهایت یک رزومه درست کنید و برای شرکت‌های مختلفی که آگهی کار توی سایت‌های فریلنسری میذارن بفرستید. سلام اول از همه ممنون از شما دوم اینکه شما نوشتین اول یادگیری htmlبعد یادگیری css.این اشتباهه این دوتا باهم اوکی هستنباید باهم یاد گرفتشون. با استفاده از فیلم‌های آموزشی که در ادامه آورده‌ایم می‌توانید تکنولوژی ASP.NET را با زبان سی‌شارپ بیاموزید. این دوره ، به صورت فیلم آموزشی و به زبان فارسی تهیه شده است که بیش از 200 جلسه آموزش مقدماتی تا پیشرفته می باشد. منابع این اطلاعات، وب‌سایت‌های ایران‌سلری، دارکوب، Indeed و Glassdoor هستند.


برنامه نویسی خوارزمی