سیر سیاه عکس 2023-03-21

بهترین روش خوردن سیر خام که نمی‌دانستید

دلیل آن این است که طعم سیر سیاه بسیار قابل تحمل‌تر از سیر سفید است. در فرآیند تبدیل سیر خام به سیر سیاه، آلیسین به ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مختلف مثل آلکالوئیدها و فلاونوئیدها تبدیل می‌شود. افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. سیر سیاه برای کاهش قند خون و افراد دیابتی و همچنین افرادی که فشارخون بالا دارند فوق العاده است. فقط کافیست به اندازه چند حبه از سیر سیاه را همراه با غذا مصرف کنند طی مدت زمان کوتاهی متوجه تاثیر مثبت آن خواهید شد.

سیر سیاه دکتر بیز

سیر سیاه همان سیر سفید یا سیر خام است که در طی یک فرآیند مشخص تخمیر شده است. در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است. دیگر عوارض جانبی ممکن شامل سردرد، سرگیجه، و یا اختلالات خواب است که به ویژه در مصرف مقادیر زیاد می‌تواند رخ دهد.

اگر از دمای بخاری به همان میزان که گفته شد مطمئن هستید (۶۰ تا ۹۰ درجه بدون کم و زیاد شدن) می توانید سیرها را در فویل بپیچید و در گرما برای مدتی بگذارید. اما معمولا بخاری چنین امکانی ندارد و نتیجه مورد نظر حاصل نمی شود. در رشته تغذیه در مقطع فوق لیسانس تحصیل کردم و به دلیل علاقه‌ای که به نوشتن دارم وارد حوزه تولید محتوا شدم.

سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند. همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود. اگر این امکان برای شما وجود دارد که دائما فر خود را روشن بگذارید و حرارت آن را تنظیم کنید می توانید به روش خشک کن که بالا گفتیم مراجعه کنید. سیر سیاه نیاز به گرمای مداوم دارد و در زودپز قابل تهیه نیست. به دو روش می‌توانید سیر سیاه را در منزل درست کنید؛ با استفاده از میوه خشک کن و یا با کمک آرام‌پز. سیاهِ سیر، در چاپ مخلوطی از جوهر سیاه جامد بر روی یک یا چند رنگ دیگر مدل رنگ سی‌ام‌وای‌کی است، که به تنهایی سبب رنگ تیره‌تر از جوهر سیاه در فرایند چاپ می‌شود.

بوته‌های سیر خام مدتی طولانی در دمای ۶۰ تا ۸۷ درجه سانتی‌گراد و رطوبت زیاد نگهداری می‌شوند و این کار موجب تغییر رنگ، بافت و مزه سیر می‌شود. طعم سیر سیاه کمی شیرین و مانند طعم ملاس و بافتش نرم و چسبناک است. سیر سیاه همان سیر سفید است که در شرایط رطوبت و دمای خاص (حدودا بین 60 تا 80 درجه) بعد از مدت حدود روز به سیر سیاه تبدیل می شود. سیر سیاه بر خلاف سیر سفید که ترد است حالت ژله ای و نرم دارد. در این مدت، برخی از ترکیبات موجود در سیر شروع به تجزیه و تغییر و تخمیر کرده و طعم تند معمول سیر سفید به نوعی طعم شیرین تبدیل می شود. سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است.

این مراحل به‌طور دقیق نظارت می‌شوند تا اطمینان حاصل شود که سیر به کیفیت بالا و خواص مغذی‌اش دست یابد. استفاده از این روش‌ها باعث ایجاد طعم خاص و ویژگی‌های سلامتی چندگانه سیر سیاه می‌شود که در ادامه به آن پرداخته خواهد شد. سیر سیاه حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد. شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد سیر سیاه و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است. سیر سیاه موثر است ولی معجزه یا یک درمان خیلی مفید برای این مشکل نیست.

سیر سیاه می تواند چربی انباشته شده در کبد را کاهش دهد؛ بنابراین خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است. سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بسیاری است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه، کاربرد زیادی دارد. سیر سیاه شیرین، برای پختن و برای خوردن با شکم خالی ایده آل است؛ پس آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید. سیر سفید در اثر تخمیر تحت شرایط خاصی به سیر سیاه تبدیل می‌شود. تخمیر باعث می‌شود بافت، رنگ، ترکیبات و مزه سیر به‌کلی تغییر کرده و ارزش غذایی و فواید آن هم تغییر کند. لازم به ذکر است که سیر سیاه نسبت به سیر سفید آلیسین کمتری دارد.

خواص سیر سیاه؛ در این پست می توانید خواص سیر سیاه را مشاهده کنید و برای پیشگیری و درمان بیماری ها از آن استفاده کنید. سیر سیاه ویژگی های خاصی دارد که آن را برای درمان بیشتر بیمارهای استفاده می کنند. سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد و همچنین ترکیب بیشتری از S-Allylcysteine در آن وجود دارد که به جذب آلیسین کمک می کند. شما با خوردن روزانه یک حبه سیر می توانید از ماده غذایی بهرمند شوید. یک حبه سیر سیاه بدون بو با طعم نسبتا شیرین مصرف کنید و از خواص سیر سیاه بهرمند شوید.

سیر سیاه در مقایسه با سیر خام معمولی طعم ملایم‌تر و بافت نرم‌تری دارد. به همین دلیل، سال‌ها است که از خواص سیر سیاه در طب سنتی هند و چین برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله درمانکده درباره سیر سیاه و نحوه مصرف آن صحبت می‌کنیم. از منظر سلامتی، سیر سفید به خاطر خاصیت ضد باکتری و ضد التهاب خود مشهور است. اما سیر سیاه به لطف غلظت بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، به ویژه، آنتی‌اکسیدان سیاهمیکوما، خواص تقویت‌کننده سیستم ایمنی داشته و به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک می‌کند.

شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. نباید پوست سیرها را بگیرید یا حبه‌های آن را از بوته جدا کنید. در پژوهشی با سوژه حیوانی مشخص شد که سیر سیاه خواص ضدچاقی دارد؛ حیواناتی که با سیر سیاه تغذیه شده بودند، از سایر حیوانات افزایش وزن کمتر و لایه‌های چربی شکمی نازک‌تری داشتند.

برگ ها را می توان کباب، آب پز، بخار پز، سرخ ، کبابی یا خورشتی کرد. به گزارش سلام دنیا، ساقه های سیر ساقه های سبز رنگ نازک و خوش رنگی هستند که از پیاز سیر رشد می کنند. که در واقع یک غنچه است و اگر روی پیاز باقی بماند، جوانه گل می دهد.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر می‌توانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند. سیر سیاه چربی خون را کاهش می‌دهد و از بیماری قلبی پیشگیری می‌کند. همانطور که گفتیم سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان بوده و سیستم دفاعی را بهبود می بخشد. خوردن سیر سیاه با ویروس ها و باکتری ها مبارزه کرده و برای افرادی که خیلی سریع بیمار می شوند، مناسب است. در یک اشاره دیگر، سیر سیاه از نظر مواد مغذی مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی غنی‌تر از سیر سفید است.

سیر سیاه به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.استاتین ها، کومارین ها و آسپرین به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه یک رقیق کننده خون موثر است. سیر حاوی "آدنوزین" است، ماده ای که فیبرین، پروتئین لخته کننده خون را مهار می کند. می تواند چسبیدن خون به دیواره سرخرگ ها را تا 50٪ کاهش دهد و تجمع پلاکت ها را تا 25٪ کاهش دهد. سیر سفید طعم قوی و تندی دارد و این باعث می شود دهان و تنفس بوی تندی بگیرد.

سیر سیاه به دلیل داشتن رطوبت کمتر نسبت به سیر معمولی دارای اسیدهای آمینه و خواص غذایی بیشتری است و طعم متفاوت و خاصی هم دارد. افراد برای هضم سیر سیاه مشکلی ندارند این در صورتی است که برای هضم سیر معمولی دچار ناراحتی می‌شوند چراکه سیر سیاه در فرآیند تخمیر نرم شده است. سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد.

از آنجایی که سیر فقط برای چند هفته در دسترس است، ممکن است بخواهید بیشتر از نیاز خود بخرید و آنها را فریز کنید. برای منجمد کردن، پوسته های سیر را به صورت یک لایه روی یک ورقه قرار دهید و آن را در فریزر قرار دهید. پس از یخ زدن، آن را به کیسه زیپ دار منتقل کنید و تا یک سال در فریزر نگهداری کنید. سیر سبز فقط سیری است که هنوز بالغ نشده است و شبیه پیاز سبز است.

پوسته ها باید جوان تر، سبز و همچنین مجعد و بدون تغییر رنگ باشند. مناظر قدیمی با گذشت زمان صاف می شوند و بافت سخت تر و همچنین طعم تندتری ایجاد می کنند. رشته ماکارونی پخته شده مورد علاقه خود را همراه با پستو بپوشانید تا یک وعده غذایی لذیذ داشته باشید، پستو را روی نان فرانسوی به عنوان یک پیش غذا بمالید.

همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود. محققان در یک مطالعه حیوانی تاثیر سیر خام و سیر سیاه را در موش‌هایی که از آسیب قلبی ناشی از ایسکمی (کاهش خون‌رسانی به قلب) رنج می‌بردند، مقایسه کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که سیر خام و سیر سیاه هر ۲ می‌توانند خون‌رسانی به قلب را افزایش دهند و از آن در برابر آسیب محافظت کنند. سیر تغییرات زیادی می‌کند و تشخیص زمان آماده‌شدن آن دشوار است. در هفته اول ممکن است که ته بوته‌ها نیم‌سوز و پوست آنها قهوه‌ای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت می‌شوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروک‌شدن می‌کنند و پوستشان شل می‌شود.

این تفاوت‌ها باعث می‌شود که هر کدام از این نوع سیرها خواص منحصر به فردی داشته باشند اما در کاربردهای درمانی و غذایی، به عنوان مکمل‌های مفید و موثر محسوب می‌شوند. علاوه بر این، زنان باردار و شیرده نیز باید قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک مشورت کنند تا از هرگونه عوارض ناخواسته جلوگیری کنند. در نهایت، به یاد داشته باشید که هرچند سیر سیاه به عنوان یک ماده‌ی مفید شناخته می‌شود، اما توجه به عوارض جانبی آن و مشورت با متخصصان بهداشت و درمان ضروری است.

سیر سیاه به جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند و این می تواند باعث بهبود وضعیت حافظه در افراد شود. سیر سیاه می تواند شاخص های مهم برای ابتلا به بیماری های قلبی را کنترل کند. این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی می باشند که بدن را در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت کرده و این باعث می شود که دچار بیماری های مختلف نشویم. آنتی اکسیدان ها بیشتر در مواد غذایی وجود دارند که سیر یکی از مواد غذایی است که آنتی اکسیدان زیادی دارد. سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد.

این روش در واقع از روش‌های خوردن سیر محسوب نمی‌شود، اما برای بهبود عفونت‌های گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندان‌های آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. در ابتدا توصیه می‌کنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. تهیه این نوع سیر کاری زمان‌بر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول می‌کشد. برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوته‌های سیر در آرام‌پز یا پلوپز است. این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید.

وقتی این را می برید، اساساً به گیاه می گویید که تمام منابع خود را به جای گسترش جوانه گل به پیاز هدایت کند. می توانید سیر را به مدت 2 تا 3 هفته در یخچال نگهداری کنید ، اما بهتر است در این بازه زمانی از آنها برای حفظ طعم خود استفاده کنید. آلیسین و آلیوم، دو جزء فعال سیر، می‌توانند از ایجاد آنزیم‌هایی که سرعت تجزیه بافت استخوانی را تسریع می‌کنند، جلوگیری کنند. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت می‌دهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند.

خوشحالم که با نوشتن مطالب به‌روز و قابل فهم، ضمن آموختن چیزهای جدید به افزایش آگاهی جامعه درباره بیماری‌ها و سبک زندگی سالم کمک می‌کنم. عوامل زیادی بر روی قیمت و کیفیت نهایی این محصول تاثیرگذار هستند. از انتخاب سیر مناسب گرفته تا رعایت دقیق دما و مدت زمان تخمیر. اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید. در اواخر بهار یا اوایل تابستان،برگ سیر را در بازارهای کشاورزان پیدا خواهید کرد. اگر واقعاً سیر دوست دارید، همیشه می توانید آنها را در باغ خود پرورش دهید و هم از پیاز و هم ازبرگ سیر استفاده کنید.

تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است. در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد. مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد.

این سیر برای لاغری بسیار مفید است و چربی‌های رسوب کرده در رگ‌ها و عروق بدن را از بین می‌برد به همین دلیل خطر سکته قلبی را به شدت کاهش می‌دهد. این نوع سیر برای افراد دیابتی بسیار مفید است و خواص ضد سرطان دارد. اگر می‌خواهید که چربی‌های مضر خون شما کاهش پیدا کند و التهاب و درد مفاصل خود را بهبود ببخشید توصیه می‌شود از سیر سیاه استفاده کنید. در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند.

سیر تازه را برای تخمیر شدن به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 درجه و در رطوبت 80 تا 90٪ نگهداری می کنند. سیر پس از تخمیر، حالت ژله ای پیدا می کند و رنگ آن سیاه و مزه شیرینی پیدا می کند. در این مطالعه، به موش‌هایی که رژیم غذایی سرشار از چربی و قند داشتند، عصاره سیر سیاه داده شد و درمان با این عصاره، منجر به کاهش کلسترول و التهاب و تنظیم اشتها موش‌ها شد.

علاوه بر این، می‌توانید سیر سیاه را در تهیه دمنوش‌ها و نوشیدنی‌ها نیز استفاده کنید. با افزودن چند حبه سیر سیاه به آب جوش، می‌توانید دمنوشی خوش‌عطر و خوشمزه تهیه کنید که نه تنها لذت‌بخش است بلکه مزایای زیادی برای سلامتی دارد. از دیگر مزایای سیر سیاه می‌توان به تأثیر آن بر سلامت گوارش اشاره کرد. این ماده غذایی می‌تواند به تقویت میکروبیوم روده و بهبود هضم کمک کند. سیر سیاه، که ناشی از فرآیند تخمیر سیر تازه است، به خاطر خواص درمانی و سلامتی منحصر به فردش شناخته شده است.

به‌گفته آنها اگر در مغز التهاب کمتری وجود داشته باشد، میزان این ترکیب کاهش می‌یابد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر نیز کمتر می‌شود. به گزارش ایمنا، سیر سیاه یک ماده بسیار مفید است که خاصیت درمانی دارد. سال‌ها پیش برای اولین بار کشورهای کره جنوبی، ژاپن و حتی کشورهای شرق آسیا از آن برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌کردند. آنها برای محافظت از بدن خود، جوانی، افزایش و تقویت مقاومت و سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری‌ها و حفظ سلامتی، از این ماده بسیار مغذی استفاده می‌کردند. سیرسیاه یکی از انواع سیر است که طی فرآیندی شکل متفاوتی نسبت به سیر معمولی پیدا کرده است. این سیر دارای خواص و فواید زیادی در محافظت از مغز و قلب، تقویت سیستم ایمنی است و تاثیر زیادی در لاغری و رفع ناراحتی های معده دارد.

سیر سیاه با طعمی شیرین و ملایم و بافتی نرم و کراکر مانند، به طور اختصاصی رایحه و عطر سیر سفید را از دست می‌دهد. این نمک‌زدایی منجر به کاهش شدید طعم تند سیر سفید و در نتیجه قابل پذیرش‌تر شدن آن در میان افرادی می‌شود که طعم تند سیر را نمی‌پسندند. این نوع سیر به خوبی می تواند از اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین برد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت چربی کبد شود.و پس با مرتب مصرف کردن سیر سیاه می تواند از چرب شدن کبد جلوگیری کند. مصرف زیاد سیر سیاه می‌تواند باعث بوی دهان و بدن و شکم‌درد شود. سیر تازه در این محفظه‌ها پس از گذشت ۲ تا ۳ ماه به سیر سیاه تبدیل می‌شود.

یک ماده‌ی غذایی که طی فرایند حرارتی و حداقل تغییر تا تبدیل به ماده‌ای دیگه، قابل مصرف هست. نه اینکه تبدیل به یک داروی شیمیایی با الفاظ پیچیده‌ی دارویی شده باشه. حالا درسته الفاظی در این مقاله ذکر شده، آنتی اکسیدان و کلسیم و… ولی هر ماده‌ی غذایی ممکنه این الفاظ رو شامل بشه، اما از دایره‌ی طب سنتی، خارج نمیشه. این سیر با باکتری‌ها و ویروس‌های موجود در گوارش مبارزه می‌کند و از یبوست و سرطان روده پیشگیری می‌کند.

می‌دانیم که سیر تقویت‌کننده سیستم ایمنی است و سیر سیاه هم از این نظر مستثنی نیست.. سیر سیاه می‌تواند با تقویت سیستم ایمنی جلوی انواع بیماری‌های باکتریایی و ویروسی را بگیرد. سیر سیاه خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی قوی دارد و عسل هم از خاصیت آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی برخوردار است. بنابراین با ترکیب کردن این ۲ ماده با هم می‌توانید سیستم ایمنی بدن‌تان را تقویت کنید و احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن از جمله مشکلات قلبی را کاهش دهید. سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید آنتی‌اکسیدان‌های فعال بسیار بیشتری دارد. استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی می‌تواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماری‌های مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند.

این خاصیت به حفظ عملکرد مناسب سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن مرتبط می‌شود. ترکیبات فعال سیر سیاه همچنین می‌توانند به تنظیم التهاب کمک کنند، که ارتباط نزدیکی با تقویت سیستم ایمنی دارد. این توانایی‌ها در کنار مزایای دیگر سیر سیاه، آن را به یک مکمل ارزشمند برای حفظ سلامت عمومی تبدیل می‌کند.

می‌توانید آن‌ها را به روش‌های مختلفی ادویه کنید و در صورت تمایل، آنها را در سالاد استفاده کنید. آنها کالری بسیار کمی دارند - فقط 30 کالری در هر 100 گرم - و همچنین مقادیر خوبی از فیبر غذایی ، ویتامین C و پروویتامین A.برگ های سیر ساقه هایی هستند که از پیاز گیاهان سیر یقه سخت رشد می کنند. در گذشته، برگ سیر  توسط کشاورزان دور ریخته می شد تا به گیاه سیر اجازه دهند تمام انرژی خود را به سیر هدایت کند. اما در سال‌های اخیر، این برگ های سیر به خودی خود به یک نیروی آشپزی تبدیل شده‌اند و در یک دوره کوتاه بین بهار و تابستان که در فصل هستند، به‌صورت دسته‌جمعی در بازارهای کشاورزان فروخته می‌شوند. از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. سیر سیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نیست ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند.

با یک اسفنج تمیز و استفاده‌نشده، بخش بیرونی سیر‌ها را به خوبی تمیز کنید تا عاری از هرگونه خاک و آلودگی باشند. به طور کلی سیرسیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد چرا که این محصول باعث میشود فرایند چربی سوزی و ازبین رفتن چربی های اضافی بدن زودتر انجام شود و علاوه بر آن به کم شدن اشتها نیز کمک میکند. بوته‌های سیر باید چند هفته بدون وقفه در حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا بمانند تا نرم و سیاه شوند. هرازگاهی آرام‌پز را بررسی کنید که در همین حالت باشد یا خاموش نشده نباشد. آرام‌پز یا پلوپز را روی حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا (keep warm) قرار دهید.

در این فرایند تخمیر، سیر نرم میشود و حالت پاستیل مانند به خود میگیرد که برخلاف سیر سفید که سفت و سخت است، به راحتی خورده میشود. تحقیقات نشان داده است سیر سیاه برای درمان ورم مفاصل و دردهای ماهیچه ای مفید است، زیرا درون سیر سیاه ماده ای به نام سولفور موجود است که باعث کاهش دردهای ماهیچه ای شده و برای ورم مفاصل مفید است. سیر سیاه نسبت به سیر تازه، آلیسین کمتری دارد، اما آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید غلظت بیشتری دارد. شاید اکثر شما تنها با سیر سفید آشنا هستید و برای اولین بار است که نام سیر سیاه را می شنوید. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک نسخه های مختلف سیر را به شما پیشنهاد می کنیم ولی قبل از هرچیز باید بدانید که به دلیل خاصیت انرژی زایی که سیر سیاه دارد خوردن آن قبل از خواب توصیه نمی شود. همچنین برخی از معتقدند که سیر سیاه می‌تواند رسوب چربی در کبد را کاهش دهد و در درمان کبد چرب مؤثر باشد.

در یک مطالعه متفاوت، به ۶۰ فرد مبتلا به کلسترول بالا به مدت ۱۲ هفته روزانه ۶ گرم عصاره سیر سیاه یا دارونما داده شد. در پایان مطالعه، سیر سیاه کلسترول خوب را افزایش و نشانگرهای بیماری قلبی را کاهش داد. با این حال، تاثیری روی تری‌گلیسیرید، کلسترول بد یا کلسترول تام نداشت. مطالعات انجام‌شده‌ روی حیوانات نشان داده‌اند که سیر سیاه عوامل خطر بیماری قلبی از جمله کلسترول تام، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسیرید را در خون کاهش می‌دهد.

طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی پایدارتر تبدیل می‌شود. خواص آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه بسیار قوی‌تر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتی‌اکسیدان‌های سیر ۲ تا ۳ برابر می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری می‌شود) محافظت می‌کنند. پژوهش‌هایی نیز انجام شده است که بر اساس آنها، سیر سیاه خواص ضدسرطانی دارد و می‌تواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند. خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه می‌تواند منجر به ترمیم سلول‌های آسیب‌دیده بدن شود. به همین دلیل، مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند در پیشگیری از اختلالات مرتبط با افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که در اثر آسیب‌دیدن سلول‌های مغز ایجاد می‌شوند مؤثر باشد.

در این زمان، حبه‌های سیر واکنش‌های آنزیمی مختلف – مانند واکنش «میلارد» – را پشت سر می‌گذارند که باعث می‌شوند تغییر رنگ دهند و طعمی متفاوت در غذا پیدا کنند. برخی از مطالعات نشان داده‌اند که خوردن سیر سیاه باعث کاهش اشتها و احساس سیری می‌شود. داشتن احساس سیری باعث کاهش مصرف کالری شده و در نهایت به لاغری و کاهش وزن منجر می‌شود. همچنین برخی از ترکیبات موجود در سیر سیاه مثل آلیسین، می‌توانند تأثیر مثبتی بر متابولیسم بدن داشته باشند. متابولیسم بهتر باعث سوزاندن بهتر و مؤثرتر کالری می‌شود و می‌تواند به کاهش وزن کمک کند. خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است.

از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهم ترین خاصیت آن یاد کرد. سیر برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مفید است. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده، بر روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است. بعد از آماده شدن سیر‌های سیاه (مطابق راهنمایی که پایین‌تر می‌خوانید)، آن‌ها را درون محفظه‌هایی دردار نگه دارید.

در این مقاله، ما به تفصیل از ویژگی‌ها، خواص و نحوه استفاده از سیر سیاه بحث خواهیم کرد. سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد. همانطور که از سیر سفید در مواد غذایی خود استفاده می کنید، سیر سیاه هم یک افزودنی خوشمزه به رژیم غذایی می باشد. سیر سیاه طعم شیرین و قوام ژلاتینی دارد که می تواند با برخی غذاها سازگار باشد.